luni, 15 octombrie 2012

Mituirea politicienilor de catre multinationale, in Romania


Intotdeauna cand ne revoltam impotriva masurilor absurde pe care le iau guvernele impotriva propriilor cetateni, impotriva legilor date cu dedicatie, impotriva licentelor de exploatare a resurselor tarii date pe nimic unor corporatii multinationale, e bine de stiut ca aceste legi si ordonante se dau in urma unor spagi primite de guverne si parlamentari, in toate tarile, incepand cu SUA si terminand cu Romania.
Iata ca unii incep sa "ciripeasca" (evident cei care vorbesc sunt fugari, care nu se mai pot intoarce aici, care si-au compromis sansele de mai face bani in Romania, care au cazut de "pe cai mari"), despre cum multinationalele cumparau bunavointa politicienilor si la noi, in Romania, acum 12 ani:


"Referitor la Bogdan Chirieac, acesta a fost acţionar la WBS Holding din `98 până în 2001. I-am făcut eu cadou 5% din acţiuni. După ce am văzut ce a făcut în campania electorală 2000 a trebuit să i le iau înapoi, evident contra cost. În 2000, prin contul pe care l-a avut la WBS Holding la Banca BSI Chiasso Elveţia a primit peste 1,5 milioane de dolari şi i-a distribuit politicienilor.Şi-a oprit şi pentru el 60.000 dolari pe care i-a trimis fără nicio jenă direct în România pe contul soţiei la National Bank of Greece. Voi povesti pe larg cu dovezi, adică toate transferurile de bani In şi Out. Banii veneau de la multinaţionale, tot din conturi din Elveţia."



link

Niciun comentariu: