duminică, 7 octombrie 2012

Inscenarea "atentatelor" din 11 septembrie - expertii rup tacerea

Unul din cele mai bune filme documentare despre atentatele de la New York, lansat anul acesta, realizat pe baza analizelor stiintifice ale asociatilor si breslelor de arhitecti, experti in incendii, ingineri, etc care demonteaza scenariul oficial al prabusirii turnurilor gemene in urma coliziunii avioanelor. Este spulberata pentru totdeauna teooria oficiala, punand pe ganduri orice om de bun simt care mai credea naiv in povestea cu arabii care s-au aruncat cu avioanele in WTC. A fost pur si simplu o demolare controlata a turnurilor, iar lucrul ce a  fost elementul declansator al semnelor de intebare a fost prabusirea celui de-al treilea turn, in mai putin de 7 secunde, desi nu a fost lovit de nimic.S-a prabusit dupa exact acelasi tipar al prabusirilor controlate.

Singura preocupare a guvernului SUA a fost de a elimina probele, a sterge urmele si a promova propaganda minciunii oficiale a "atentatelor".
Din chiar prima zi de dupa atentat, o suta de camioane de mare tonaj degajau zilnic zona de daramaturile de otel si beton ale turnurilor si posibilele resturi ale "avioanelor", moloz care lua urgent calea Chinei , unde era vandut ca fier vechi pentru reciclare, incalcand orice norma legala si de bun simt ce impune pastrarea intacta a  locului crimei, pentru a se preleva probe si a se face cercetari. Semnele de intrebare devin tot mai mari si numeroase pe masura ce ascultam opinia oamenilor de stiinta care nu s-au lasat intimidati si au acceptat sa isi spuna parerea avizata in acest film, care a fost refuzat de la emitere de mai toate televizunile din SUA, una singura rupand tacerea (PBS).

Vizionare placuta.

Niciun comentariu: