luni, 30 iulie 2012

O colonie numita Romania

Cei care au "lucrat" pentru a transforma Romania intr-o tara cu 4 milioane da salariati dupa 22 de ani de involutie ... incearca sa transforme Romania intr-o tara neguvernabila pentru a continua sa profite de pe urma divizarii romanilor pentru a exploata resursele naturale ale Romaniei. (de ex minele de aur, cupru, etc ale Romaniei au fost inchise... aducerea Romaniei in situatia de a nu-si mai exploata aceasta resursa in interesul romanilor este evidenta...pentru ca ulterior sa fie vandute pe nimic "investitorilor" straini si bancilor straine prin intermediari.)

Sistemul bancar romanesc s-a privatizat 90% catre banci straine.

Intreprinderile disparute din Romania au fost ajutate sa dispara pentru a nu mai face concurenta celor din alte tari... si stiu ca tari ca Germania au nevoie de petrol pentru a-si hrani industria... era nevoie de intermediari austrieci pentru a exporta petrolul din Romania.

Romania are rezervat statutul de tara agricola... tinerii sunt cazuti la bacalaureat pentru a genera viitoarea mana de lucru din agricultura... dupa ce terenurile agricole romanesti vor trece in proprietatea strainilor.

Sistemul de Justitie din Romania si serviciile secrete pentru cine lucreaza? Ghici ghicitoarea mea...

Acum, cursul "si-a revenit" abrupt, imediat, fara a se lasa asteptat,. Cine stabileste cursul "dupa referendum"? Este un curs stabilit artificial, miroase de la o posta.

Asta arata gradul de manipulare la care suntem noi romanii supusi extern si intern.

Am ajuns sclavii Europei si a propriilor politicieni.

4 comentarii:

jumahess spunea...

URSS dorea sa transforme Romania intr-un satelit agricol, dar nu a reusit din cauza eforturilor lui Dej si Ceausescu. Ce nu a reusit uniunea sovietelor va reusi Uniunea Europeana, o tara in care corporatiile OMG sa-si poata cultiva in liniste plantele pentru biodiesel si furaje, fara industrie (pentru ca agricultorii sunt mai usor de dominat decat muncitorii), cu internetul sub cenzura si populatia fara cultura si cu un nivel de trai suficient de scazut ca sa accepte orice munca pentru a avea mancare si medicamente. Incalzirea globala si agricultura industriala vor transforma tara noastra intr-un desert. Abia atunci vor pleca americanii si europenii pe care i-am asteptat ca prostii.

Orice noua versiune a civilizatiei e mai rea decat aia de dinainte.

originar spunea...

ultima fraza a ta este memorabila :)

Iulia spunea...

Imi place mult cum scrii, ti-ai mai castigat un cititor infocat

originar spunea...

ms :)