marți, 22 mai 2012

Crima crestin - capitalista


Dacă inventariem acţiunile economice, sociale, culturale etc. efectuate de capitaliştii occidentali în perioada postdecembrista, constatăm că în fapt ele sunt acţiuni de război mascat şi au fost dinainte coordonate,  avand complici anumiti cetăţeni români.

Toate acţiunile Occidentului în România sunt acţiuni criminale. Numai proştii şi complicii criminalilor occidentali mai propagă ideea binefacerilor occidentale în România. Bizonul român speră că el va scăpa fără luptă. Nu. Bizonul român va pieri josnic aşa cum merită.  Calculele au fost făcute de criminali de înaltă calificare.

Când, uneori, unii au avertizat asupra luptei au fost ignorati creştineşte. Distracţia capitalisto-creştină costă şi a cam sosit momentul plăţii. Prostimea română trebuie rărită că prea s-a înmulţit creştineşte.

O populaţie care nu se ridică la înălţimea vremurilor în care trăieşte este condamnată la moarte şi va fi omorâtă. Întotdeauna în istoria Umanităţii a fost aşa: prostul a plătit cu viaţa prostia sa.

Există o fudulie capitalistă inoculată de agenturilae manipulatorii occidentale precum şi o ,, bunăvoinţă” creştină care feminizează tineretul fătălău dar aceasta nu înseamnă că românii trebuie să se lase în voia soartei prescrise de religie şi de ideologii criminali ai Occidentului.

Aşa cum occidentalii îşi asumă curajul crimei antiromâneşti trebuie să se aştepte şi la asumarea riscului legitimei apărări naţionale a românilor.

Persoane din inalte functii publice ale statului roman sunt ţinuţi in posturi pentru a masca crima şi a întârzia şi sabota orice acţiune de legitimă apărare naţională. Nu vă faceţi iluzii că juridicul, fiind expresia voinţei celor ce deţin averea, va infaptui justiţie. Nu. Va  perpetua strâmbăciunea capitalistă. 

De aceea sunt necesare acţiuni laterale şi subterane care să facă imposibil controlul şi stăpânirea populaţiei active aşa cum este acum. Duşmanii românilor sunt liniştiţi atâta vreme cât pot ţine echilibrul puterii stăpânind poporul. Îndată însă ce scapă din mână mişcarea populară, parazitul prooccidental intră în derută. Tocmai această derută a asupritorilor trebuie căutată şi dezvoltată. Subminarea puterii criminalilor este un obiectiv tactic necesar.

Nu vă fie teamă de război căci el nu este creat de poporul român ci de străini în speţă de forţele occidentale. La limită atunci când nu mai ai ce pierde îţi pui şi viaţa în încercare pentru că ajungi să nu ai nici un sens în afara colectivităţii căreia îi aparţii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Conducatorii bisericii sunt cu siguranta astazi aserviti statului si "multiculturalismului" european.
Spre ghinionul pradatorilor (atat pro occidentali cat si pro sovietici) mai exista si cred ca destul de multi inca ierarhi care simt romaneste.
Iata un exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=-RrbDw2QwBo
Urmarii toate partile ca sunt interesante.