luni, 2 ianuarie 2012

Bucurie, viata, iubire

Ei nu deţin Pământul. Ei nu ne deţin pe tine sau pe mine. Ei nu deţin nici simbolurile lor secrete, de fapt tampite.. Ei nu deţin prezentul, nu deţin viitorul.. Ei nu se deţin nici macar pe ei înşişi.
Sunt uzurpatori, în fiecare sens al cuvântului. Şi absolut nimic de care sa te temi.
Faptul că acesti nebuni invadatori străduindu-se să controleze lumea încearca să pretindă ca detin unele cunoştinţe secrete este o fraudă. 
Şi avem nevoie să-l vedem ca ceea ce este. O şaradă. Ei nu au puteri secrete. Coşmarul este al lor, nu al nostru.
De fapt, nu există nici un secret, decat ceea ce este intenţionat blocat in noi sau în mod deliberat ignorat. Şi pentru conştiintă, nu este nimic ascuns care nu poate fi dezvăluit.
Mândria lor este pe duca. Sunt speriati.


Ei sunt cei care sunt se ascund de ceva atat de incredibil de puternic incat trebuie să  ridice castele de nisip gigantice să se ascundă în spatele lor în timp ce încearcă să ii extermine pe toţi cei care poarta acest potenţial uimitor de a realiza Adevarul.


Noi. Un Noi trezit şi puternic este lucrul de care ei sunt absolut speriati.


Războiul nostru este unul spiritual. Jocul la care participam este unul de care nu avem a ne  teme. Lupta lor febrilă de putere şi de inginerie socială care are loc pe o astfel de scară largă este de fapt  bazata pe frică.
Frica de voi, şi frica de mine. Pentru că noi reprezentăm legătura potenţiala cu  Adevărul. Şi căderea lor inevitabilă.

E timpul să revii la realitate.


Amintiţi-vă, planul lor este în întregime conceput pentru a înlocui realitatea cu o matrice falsă de putere care este alimentat de frică. Nu insista pe ea, şi vezi-o drept ceea ce este. Şi inverseaza fluxul.
Pe masura ce conştiinţa noastră colectivă creşte si devine mai treaza si constienta, ea castiga putere. Si sincronicitate. Atunci când fiecare dintre noi raspunde adecvat Conştiinţei universale, lucrurile se schimba dramatic, ne schimba viata si o potenteaza într-un mod pe care nu l-am banuit .
Cu fiecare constiinta constiinta individuala trezita, războiul este câştigat.
Acesta a fost de fapt câştigat de la început. Avem doar nevoie doar sa oprim sa credem iluziile din jurul nostru şi sa actionam conform cu conştiinţa noastră adevărată.

Dragoste


2 comentarii:

nbsh spunea...

Excelent! Felicitari!

originar spunea...

:)