joi, 19 mai 2011

Copil de 13 ani, interogat de serviciile secrete americane

Iata cum treptat se restrang tot mai mult libertatile civice in tara "democratiei": SUA

Dupa moartea liderului retelei al Qaida, elevul Vito LaPinta, din Tacoma, SUA, a scris pe pagina sa de Facebook ca Obama ar trebui sa se teama de repercursiuni, scrie Daily Mail.

"Spuneam cum Osama este mort si Obama trebuie sa aiba grija, deoarece ar putea fi atentatori sinucigasi", a povestit baiatul.

Dupa o saptamana de la postarea pe Facebook, baiatul a primit o vizita la scoala din partea catorva agenti. A fost chemat in biroul directorului scolii, unde i s-a spus ca a postat ceva pe Facebook ce indica faptul ca ar fi o amenintare la adresa presedintelui.

Un agent l-a interogat pe baiat, iar un gardian i-a sunat mama sa vina la scoala. Aceasta s-a infuriat cand a vazut ca baiatul a fost interogat fara permisiunea sa, insa cand a ajuns la scoala, agentul, care ii pusese intrebari copilului timp de jumatate de ora, i-a spus ca a terminat si ca baiatul nu are probleme.



sursa


Hmmm..incepe sa sune a dictatura, fascism. La fel venea si Gestapo-ul si te ridica ca sa iti puna niste intrebari la "sectie", doar pentru ca ziceai ceva ne- permis de regim.
Astia vor sa ii intreaca: se dau si la copii.



Niciun comentariu: