vineri, 4 februarie 2011

Sute de mii de tarani indieni s--au sinucis datorita Monsanto si OMG

Razboiul pe scara larga practicat de compania criminala Monsanto, impotriva oamenilor si a agriculturii traditionale, au provocat foamete, disperare si suferinta la cote greu de suportat in India, acolo unde oficialilor Monsanto le-a fost usor sa corupa autoritatile si sa le bage pe gat taranilor noile seminte marca Monsanto, mintindu-i ca noile recolte vor fi lipsite de daunatori si vor fi mult mai generoase.
In realitate, asa cum s-a dovedit, pe langa faptul ca recoltele erau proaste, criminalii de la Monsanto i-au escrocat pe tarani, care, odata cazuti in plasa Monsanto, s-au trezit ca preturile la semintele modificate genetic furnizate de Monsanto erau de sute de ori mai scumpe decat cele naturale ! In urma disperarii si foametei provocate, au avut loc peste 125,000 sinucideri in randul taranilor, un fenomen rar intalnit la o asemena amploare, si despre care bineintineles ca nu se sufla o vorba in mass-media.
Monsanto este foarte legat de fostul secretar de stat al apararii SUA, Donald Rumsfeld, un pesonaj malefic, care pe langa ca este printre cei din spatele afacerii, a fost si CEO al Searle, comapnia care a inventat si  lansat pe piata cancerigenul produs Aspartame, prezent acum in mai toate bauturile racoritoare fara zahar.
Aspartamul a fost refuzat ani de zile de a primi omologarea de a fi comercialziat pe piata, insa abia pe vremea cand CEO al Searle a fost Donald Rumsfeld, a fost in sfarsit aprobat de FDA si celelalte organisme de reglementare.
Searle , de altfel, a si fost cumparat de Monsanto, ulterior.
Iata un film ce arata adevarata proportie a dezastrului creat intentionat de Monsanto in India:

Niciun comentariu: