marți, 1 februarie 2011

FMI- satisfactia dezastrului provocat si noi promisiuni

Dupa ce provoaca suferinta, saracie, dezastru, genocid programat economic peste tot pe unde trec, asasinii economici de la FMI, vin si ne explica cu tupeu de ce stau lucrurile prost, ba chiar ne avertizeza deloc voalat ca ne-au pus gand rau, iar conditiile se vor inrautati.
Angajatul sef al lor, marioneta pusa sef peste relatii cu publicul, adica directorul FMI, isi recita textul care i-a fost inmanat de catre stapanii sai:

Cresterea preturilor la alimente si carburanti are deja efecte severe in unele state si se numara printre cauzele revoltelor din Egipt si Tunisia, este opinia sefului FMI, Dominique Strauss-Kahn (n.a. sa stiti, domnule bancher, ca nu am uitat ca Tunisia a fost supusa timp de 20 ani programului de "succes" al FMI, si a fost un elev silitor, asa cum si Romania este). Economia mondiala este amenintata de probleme grave care ar putea conduce la protectionism economic si chiar la revolutii in unele tari. 
"Pe masura ce tensiunile dintre tari cresc, am putea vedea protectionism comercial si financiar. Iar pe masura ce tensiunile din interiorul tarilor devin tot mai incordate, ne-am putea confrunta cu instabilitate sociala si politica, chiar cu revolutii", avertizeaza seful FMI.
"Ne confruntam cu posibilitatea unei generatii pierdute de tineri, care ar putea fi condamnati sa sufere toata viata din cauza somajului si conditiilor sociale. Crearea de locuri de munca trebuie sa fie o prioritate nu numai in tarile dezvoltate, ci si in cele sarace", a afirmat seful FMI.

Niciun comentariu: