sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Egipt - Strigatul libertatii

Libertatea - Nimeni, niciodata, indiferent de era, nu ne va putea smulge din piept vesnica , arzatoarea dorinta de libertate care ne mistuie, si pentru care, s-a dovedit de atatea ori, in momentele de rascruce, de inflexiune, oamenii sunt dispusi sa moara fara nici o ezitare.
S-a dovedit tot timpul, ca dictatorii, regii, imperiile, sunt trecatoaare, chiar daca pareau vesnice si fara cusur la un moment dat. De fapt, in acele momente "astrale" ale istoriei, se dovedeste ca toata aceste imperii , dictaturi, sunt doar uriasi cu picioare de lut, pentru ca un sistem mort, care dezumanizeaza, abrutizeaza fiinta umana, nu mai are de unde isi trage seva, se va prabusi, iar cu cat mai mare e, cu atat prabusirea va fi mai spectculoasa.
Foamea de libertate nu va putea fi ignorata niciodata, libertatea trebuie hranita zi de zi, e hrana sufletului fiecarui om. Si omul nu poate fi negat la nesfarsit.
Mi-a revenit in memorie strigatul de la noi, din Dec '89: VOM MURI SI VOM FI LIBERI !
Va sustinem cu inima.
Traiasca REVOLUTIA !


P.S. SUA va avea probleme mari si multe batai de cap in Orientul Mijlociu, in curand...daca regimul dictatorului din Egipt - marioneta SUA- cade...va fi o scanteie decalansatoare cu implicatii majore...
S-a vazut in pozele de la demonstratii, cum protestatarii aratau cameramanilor recipientii de gaze lacrimogene cu care se trage in populatie , si pe care scrie : MADE IN USA. Ajutorul american dat regimului dictatorului egiptean pt a-si asupri poporul este de necontestat: bani cu ghiotura (oficial in jur de 1,7 miliarde dolari anual), echipamente militare, logistica, etc..


Niciun comentariu: