marți, 26 octombrie 2010

Canabisul si evolutia umanitatii



Interzicerea canabisului/marijuanei a servit pentru a redirectiona evolutia umanitatii de la un stil de viata descentralizat si o economie naturala, la o dictatura militara petro-chimica, controlata artificial de marile carteluri bancare si alte interese corporatiste transnationale. Urmatoarea etapa in acest plan diabolic este controlul, licentierea si taxarea cultivarii canabisului si folosirea lui in singurul mod viabil pentru sistemul corporatist, si anume prin ingineria genetica si patentarea genomului Canabisului. Propunerea no.19 : The Regulate, Control and Tax Cannabis Act of 2010 aseaza fundatia pentru acest lucru.
Un articol intitulat "Cum ar putea canabisul salva lumea", precizeaza ca:
-interzicerea canabisului a provocat multa suferinta pe intreg globul: daca populatia planetei ar fi lasata sa cultive aceasta planta miraculoasa, pentru industria locala, incluzand in mod special pentru obtinerea combustibilului, nu am mai fi nevoiti niciodata sa fim dependenti de petrol, o dependenta care a condus si conduce la multa nefericire.
-unul din cele peste 50,000 de moduri de intrebuintare a canabisului este si detoxifierea reziduurilor nucleare, asa cum a fost folosit si la accidentul de la Cernobyl din URSS.
mai departe aici

Niciun comentariu: