luni, 28 iunie 2010

Comisia Trilaterala are intrunirea anuala pe 2010 la Bucuresti !!!

Conform site-ului trilateral.org întâlnirea regională Europeană din acest an a Comisiei Trilaterale va avea loc la Bucureşti în perioada 15-17 Octombrie 2010. Gazda întrunirii acestui grup ocult va fi Mugur Isărescu singurul român membru atât al Comisiei Trilaterale cât şi al Clubului de la Roma, două dintre organizaţiile de la vârful aristocraţiei globale din care mai fac parte Consiliul pentru Relaţii Externe, Grupul Bilderberg şi Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale.
Mugur Isărescu deţine funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a României din anul 1990 fiind singurul funcţionar al statului român care a reuşit să se menţină pe post în mod "miraculos" în ciuda tuturor schimbărilor de regim politic din ultimii 20 de ani şi totodată este cel mai longeviv guvernator de bancă centrală din lume.

Încă din perioada comunistă Mugur Isărescu a lucrat timp de 19 ani ca cercetător ştiinţific la Institutul de Economie Mondială din Bucureşti (o instituţie de acoperire pentru fostul serviciu de informaţii externe din cadrul Securităţii) unde a luat contact cu economia de piaţa, participând la cursuri în Statele Unite. După 1989 a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a ajuns direct Guvernatorul Băncii Naţionale a României.
Între anii 1990-1991, Mugur Isărescu a condus Comisia guvernamentală pentru identificarea şi recuperarea fondurilor deturnate din patrimoniul statului de către Nicolae Ceauşescu şi colaboratorii săi. După rezultatele acestei comisii putem spune că a fost vorba mai curând de o asigurare în continuare a conspirativităţii acestor fonduri decât de o recuperare.

Sub guvernarea lui Mugur Isărescu structurile de conducere ale Băncii Naţionale a României au fost înţesate de masoni, cei mai cunoscuţi dintre cei aflaţi în consiliul de administaţie fiind Virgil Stoenescu şi Bogdan Olteanu. În 2008 chiar Eugen Ovidiu Chirovici, marele maestru al Marii Loji Naţionale Masonice din România a devenit consilier al Guvernatorului BNR.
Comisia Trilaterală este un grup elitist internaţional fondat în 1973 în scopul accelerării instaurării Noii Ordini Mondiale.

„Ideologul” acestei grupări, Zbigniew Brzezinski, fost profesor la Universitatea Columbia, a scris în lucrarea sa “Between Two Ages: The Technetronic Era” publicată în 1971 (Între două epoci: Era tehnocraţiei):

“Statul naţional, ca unitate fundamentală de organizare a societăţii umane, a încetat să mai fie principala forţă creatoare în societate. Băncile internaţionale şi corporaţiile multinaţionale acţionează, programează şi planifică viitorul societăţii în termeni care sunt mult mai avansaţi decât conceptele politice ale statelor naţionale.”
Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe au acelaşi finanţator – David Rockefeller
Fondatorul şi finanţatorul Comisiei Trilaterale este magnatul David Rockefeller, iar „ideologul” grupării este fostul consilier prezidenţial american Zbigniew Brzezinski (foto), care a fost şi primul preşedinte al Comisiei. Membrii Comisiei Trilaterale sunt cooptaţi numai pe bază de invitaţie, dintre conducătorii marilor firme, corporaţii industriale, antreprenori, magnaţi media, bancheri, profesori universitari etc. Acest grup a fost declarat iniţial un simplu “forum de discuţii” (think-tank în limba engleză).

Niciun comentariu: